Renovering på gång igen

av | sep 3, 2016 | Annons, Okategoriserade

IMG_1568

Som du säkert vet så drog jag tillsammans med min man igång en liten renovering light hemma hos nu i sommar.
Bland annat så var det dags för sovrummet att få en make over, och hallen målades från golv till tak för att bli mera ljus och välkomnande.
Sovrummet är fortfarande inte helt klart, jag väntar nämligen på sänggaveln och sängkappan, några nya lampor och andra saker som måste hämtas från vårt förråd innan det känns helt klart.
I samma veva beställde vi även en ny soffa som snart är leveransklar, och då kände jag att vi även behöver måla om i vardagsrummet innan den kommer, visst låter det logiskt?

image

Ett förslag som jag presenterade lite försiktigt för min käre man, som är den av oss två som är mest händig när det gäller målning och tapetsering, eller rättare sagt så är det han endast han som är händig jag hjälper mest tal vid sidan av och berättar hur det ska se ut.
Han muttrade så klart lite grann och menade att isåfall så får jag allt ta och införskaffa lite nya arbetskläder, nya verktyg, penslar osv och det har han ju helt rätt i.
Klart att han ska ha bra grejor när han är snäll och agerar hantverkare och håller på och fixar och donar här hemma, fattas bara annat.

3D7A6724

Så jag googlade runt och hamnade av en slump hos Engelbert-Strauss som visade sig vara toppenbra web-shop när det gäller arbetskläder, verktyg, rengöringsmedel osv, så där hittade jag nog precis vad vi behöver och kanske mer därtill.
Jag visade nämligen min man deras hemsida, och där fanns tydligen massor med prylar som är ”bra att ha” enligt honom.
Ja ja, bäst att göra honom till viljes så det blir ommålat och tjusigt i vardagsrummet snabbt som bara den, tänker jag

3D7A6462

Nu återstår bara för mig att komma fram till vilken kulör jag ska välja, jag fick ju en hel del inspiration i förra veckan när jag lyssnade på trendrapporten för de gällande kulörerna 2017, men om jag känner mig själv rätt så blir det nog något väldigt otrendigt och betydligt mer diskret när jag väl bestämt mig.

*Sponsrat inlägg

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *