Paris on my mind

IMG_0398

Den här veckan känns faktiskt lite som veckan före julafton, helt ärligt.
Vädret är betydligt bättre än förväntat, roliga saker går i lås rent jobbmässigt, favoritmagasinen har anlänt med posten och om två dagar åker jag till Paris!

FullSizeRender

Så ikväll bläddrar jag i Elle Decoration och Residence som bjuder på mycket fin inspiration, glufsar god choklad från Malmö Chokladfabrik som jag hittade i en av förra veckans presspåsar (om Malmö Chokladfabrik vill sponsra mig med godsaker är svaret JA) och planerar inför härliga dagar i Paris, som faktiskt är ganska outforskad mark för min del.
Tipsa mig gärna om guldkorn som jag inte får missa!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Paris on my mind”

  • åsa skriver:

    Åh lyllos dig, älskar Paris, tyvärr kommer jag dit alltför sällan, 2 år sen sist 🙁
    Hoppas ni får en ljuvlig tid med inte enbart arbete utan även lite semesterfeeling, det är du värd efter denna jobbiga sommar du har bakom dig.
    kramar i massor åsa

  • Liss skriver:

    Älskar chokladen. Har just ätit den ekologiska med havssalt mkt god. Var på museumet i rundtur m provsmakning. Kul. Kunde köpa choklad med hem oxå. Paris fin stad tyvärr för länge sen jag var där. Ha en go resa. Vänligen Liss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.