Laila Bagge tar över efter Ernst Kirchsteiger

Rum för dig-presenter

Jag är jätteförvånad, låt mig börja med att säga det.
Laila Bagge känd från Idol och som kunnig i musikbranschen, har på senare tid gått och blivit vårt nya inredningsorakel på TV!
Hur går det till?
Räcker det att få in en fot innanför dörren hos något av produktionsbolagen, TV4, TV3 eller SVT för den delen (Melodifestivalen tex) för att sedan kunna ta sig an än den ena typen av program efter det andra?
Nyligen sågs Laila Bagge i programmet “Kan vi hjälpa till” och nu är hon aktuell med ett nytt inredningsprogram på TV3 som lanseras i samarbete med Houzz.
Programmet heter “Rum för dig” och där ska svenska kändisar överraska personer i sin närhet med en renovering?! (överraskningsmomentet ser jag speciellt fram emot “Hej Laila Bagge här, jag ska renovera ditt badrum, kul va?” surprise surprise…)
Programmet leds som sagt av Laila Bagge, och bland deltagarna finns bland annat Patrik Sjöberg, Rickard Söderberg och Maria Montazami…
Det blev alltså ännu värre.
Punkt.

Förtydligande:

Jag vill förtydliga att jag inte har något som helst emot Laila Bagge som person, tvärt om, utan min reaktion var mest att det var ett oväntat hopp från en bransch till en annan och att hennes medhjälpare, så som jag tolkade informationen som jag fått ifrån Houzz, kändes ännu mer malplacerade.
Efter att jag fått mer info tillsänt till mig så förstår jag att upplägget är lite annorlunda, det är alltså kändisarna som ska få hjälp att inreda deras hem och inte tvärtom.

“Houzz lanserar ett svenskt TV-program för inredningsälskare. I “Rum för dig” överraskar svenska kändisar personer i sin närhet med en renovering. Programmet leds av Laila Bagge och bland deltagarna finns bland annat Patrik Sjöberg, Rickard Söderberg och Maria Montazami.

Trafiken till Houzz.se kommer att öka rejält under denna period och framöver, så passa på att uppdatera er företagsprofil inför sändningsstart!”

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

9 reaktioner på “Laila Bagge tar över efter Ernst Kirchsteiger”

 • kicki skriver:

  Håller fullständigt med dig !! Tack för din klarsyn.

 • Håller helt med. Hela sverige kryllar av duktiga stajlister och inredare. Varför inte välja någon av dem. Laila Bagge känns jättefel på alla sätt och vis.

  Trevlig helg

 • katarina skriver:

  ha ha jag håller med!!!! Som de underskattar alla duktiga inredare! Hade varit mkt mer spännande att lyfta fram nya okända talanger! Laila är kanske jätte duktig inredare men så tråkigt att se henne i rutan….

 • Anna skriver:

  Håller med dig fullständigt utmärkt analys. Det bara så fel. Tack för jättebra blogg, uppskattar den mycket.

 • Marcus skriver:

  Hej,
  Mitt namn är Marcus och jag jobbar för Houzz. För oss handlar detta TV programmet om att lyfta fram Sveriges mindre kända talanger som är så fantastiskt duktiga. Det framkommer inte i TV reklamen men i varje avsnitt är det en ny inredare som har en profil på Houzz som ansvarar för renoveringen. Programmet handlar verkligen om att lyfta fram dessa talanger! Beklagar att kommunikationen inte varit tydligare. Hoppas ni kommer se detta när ni ser programmet. Laila Bagge är programledaren och inte inredaren.

  • admin skriver:

   Hej Marcus

   Tack för ditt förtydligande, den informations framgick inte särskilt tydligt av det mailet som jag fick ifrån er idag, men nu vet jag!

   Mvh Anette

 • Anneli skriver:

  Men herregud! Här skrivs det ibland om att tidningar kör med mobbingmetoder och så nu kommer det här trista inlägget i samma anda. Laila Bagge är super som programledare och vem har sagt att det är hon som står för inredningen?
  https://www.houzz.se/ideabooks/70814529

  Skärpning! Det är andra gången jag lämnar denna blogg på kort tid. Den här gången kommer jag inte tillbaks!

  • admin skriver:

   Hej Anneli

   Jag har aldrig påstått att Laila Bagge är dålig som programledare, var får du det ifrån?
   Jag tycker att hon har varit superbra som jurymedlem i Idol och även som radiopratare, men när det gäller inredning och inredningsprogram så anser jag personligen att det är ett udda val av programledare.

   Mvh Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.