Himla by Sköna Hem AW 2016

av | aug 16, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

IMG_0391

Lagom till vårupplagan av Formex tidigare i år, så lanserade Himla en specialkollektion som de gjort i nära samarbete med Sköna Hem , Himla by Sköna Hem.
Idag damp det ner ett mail här hos mig innehållande en sneak peak av del två av denna kollektion som alltså får en uppföljare nu hösten 2016.

IMG_0393

En liten förhandstitt av det som komma skall, och även denna gång en hyllning till det vackra levande och skrynkliga linnet som de senaste åren har blivit otroligt populärt och omtyckt, och nog känns det som att det är här för att stanna, inte sant?
Färgpaletten är som sagt helt enligt rådande kulörtrender inför hösten, denimblått och vinrött i fin kombination och även inslag av senapsgult.

IMG_0390

IMG_0392 Pressbilder publicerade med tillåtelse av Himla/Sköna Hem

Ovanligt mycket färg för att vara skandinaviskt, som oftast förknippas med väldigt ljusa lätta kulörer, men justs det här med mera färg och djärva färgkombinationer är det som gäller för den som vill vara trendigt just nu.
Kollektionen innehåller textilier för det dukade bordet, för vardagsrummet och sovrummet, ja kort sammanfattat så är det produkter för det ombonade och varma hemmet nu i höst och vinter.
Himla by Sköna Hem AW 2016 kommer att premiärvisas under Formex i nästa vecka, så då kommer jag att ta en närmre titt på det hela.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

 1. Ninni

  Jag Älskar Himlas produkter…deras linne är outstanding.
  Men en del av trendfärgerna i höst som rött och gult i olika nyanser kommer inte över min tröskel…hua…minns när det begavs sig senast med dessa toner över lag i början av 90-talet vill jag minnas. Lika när jag i dag gjorde en tur in på en klädbutik…hua…samma rysningar där gällande röda och gula toner.
  Tack o Lov för de blå toner som finns…där kan mina ögon få vila och glädje.
  Havet och Himlens färgtoner ❤️.
  Kramar från Ninni.

  Svara
 2. Fredagssvepet 33/16 | Living by W

  […] nya kollektionen är det dovare och murrigare färger i höstskala som talar om ett ombonat hem. Se fler bilder hos […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *