En dagens med utsikt

IMG_0398

Ännu en dag går mot sitt slut, en dag fylld med värme, sol och salta bad att spara som ett pärlband av fina dagar, att minnas tillbaka till senare i höst och vinter när det är mörkt och kallt hemma i Sverige.

IMG_0396 IMG_0397 IMG_0400

Havet ligger precis nedanför hotellet och endast ett par minuters gångväg, och väl där kan man antingen ligga i små beach cabanas, på stranden eller också sätta sig vid strandrestaurangen och äta lunch i skuggan.

IMG_0401 DSC_0874 IMG_0407 DSC_0899

Min dagens lunch blev spagetti med tonfisk och parmesan och en fräsch sallad med vattenmelon, vilket inte fanns på menyn, men jag har lyckats charma servitörerna så jag kan beställa lite vad jag vill.
Toppen inte minst eftersom jag har blivit allergisk mot en del saker på senare tid.
Och sen, kasta sig i det turkosblå vattnet igen och svalka sig, finns inget bättre!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “En dagens med utsikt”

  • Ninni skriver:

    Anette, jag vill berömma Dig för Dina flitiga inlägg, samt Din mix. Nyheter i Inredningsvärlden och delar av Ditt Liv som Du vill dela med Dig till oss läsare. Här hos Dig är man säker på att kunna få hänga med på det som delas av pressbilder till Er i branschen och snabbt få ta del av det.
    Ljusa Kramar från Ninni.

  • Christina skriver:

    Ser härligt ut. Ser ut som Sensatori Side?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.