Fredagsfix

av | aug 5, 2016 | Affiliate, Okategoriserade

IMG_1701

Idag har jag minsann inga tjusiga fredagsblommor att visa upp, jag tyckte nämligen att det var lite onödigt att köpa en bukett snittblommor eftersom vi har lite oklara planer för helgen och de närmaste dagarna.
Funderingar på att resa bort, ja vi får så vart det slutar, om hundarna får plats på hunddagiset osv.

IMG_1702

Men istället har jag slagit till på ett gäng härliga hårvårdsprodukter från Balmain, eller kanske snarare fixerande än vårdande, eftersom det är hårspray, torrschampo och saltspray som det rör sig om.
En ny bekantskap för mig, men kul att testa nya produkter, inte sant?

Med det sagt önskar jag dig en fin start på helgen!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *