3D7A6227

Nu ikväll kikar jag mest in för att säga hej, och önska dig en härlig lördagskväll.
Här hemma hos oss har vi haft en lugn och skön dag som mestadels gått åt till att försöka klura ut vart det skulle vara trevligt att åka på en liten, men efterlängtad semestertripp.
Många talar sig varma för Mallorca, och jag har surfat runt (tro mig det har jag) men jag hittar inte något som faller mig i smaken.
Antingen så verkar det vara stora hotellkomplex för barnfamiljer, värsta håll-i-gång ställena med party i fokus, eller små hotell utan pool osv inne i Palma Stad, så Mallorca-tips mottages tacksamt!

3D7A6231

Helgblommorna visade jag ju när jag köpt dem igår, men nu står de så tjusigt ovanpå det nya skåpet som väntar på att målas, men som redan har fått nya knoppar som du kanske ser.
Mässingsknopparna köpte jag på Byggfabriken igår, och nu vill jag bara att de ska bli nötta och mindre blanka!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

13 Kommentarer

 1. Homeriver

  Åh, exakt samma problem med Mallorca har jag! Ser fram emot tips.

  Svara
 2. Helenes underbara jul

  Hej

  Mallorca är jättefint, men kolla webbsidan homeaway.com om ni hittar något mer intimt och trevligt där (hus, lägenheter som uthyres). Sen tar ni ett vanligt reguljärflyg ner. Annars rekommenderar jag Formentera, ön bredvid Ibiza (mot Mallorca) som är en fantastisk pärla som inte så många åker till.

  Ha en fin kväll.

  Helénes underbara jul

  Svara
 3. Eva

  Hej!
  Park Hyatt har precis öppnat en fin anläggning på Mallorca, har inte varit och tittat på det ännu men det ser riktigt fint ut.
  https://m.hyatt.com/mt/www.mallorca.park.hyatt.com/en/hotel/home.html?un_jtt_redirect=un_jtt_iosV
  Sen finns Son Vida, ett klassiskt lyxhotell.
  https://www.castillosonvidamallorca.com/en
  En av de vackraste inredningsbutiker jag vet finns i Palma: Svenskägda Rialto Living, får ej missas!
  Ha en trevlig tur, På Mallorca finns ngt för alla!
  Hälsn
  Eva

  Svara
 4. Liss

  Mallorca rekommendera jag varmt. Cala Mayor bodde vi på. 16 års gräns mkt bra. Hotell Luabay Marivent. Även hotellen bredvid.Har pool men jag föredrar ju havet. Fast kanske inte den lyxen du är van vid. 15 min buss in till Palma. Håller med Eva Rialto living är fin. Finns mkt mera. Och matställen överallt.Sist bodde vi inne i Palma oxå bra fast det var ju inte badsäsong då. Lycka till Mvh Liss

  Svara
 5. Ingrid

  Hej. Mitt tips på Mallorca är ett boutiquehotell som heter Casxorc. Har inte varit där själv men det skulle nog uppfylla dina önskemål. Lycka till. Kram, Ingrid

  Svara
 6. Inger Olsson

  Hej,
  In my garden b & b i Soller, Mallorca. det är inredaren ulrika Magnusson som öppnat detta fantastiska ställe tillsammans med sin make och son. Titta in på Lovely Life och Mari Strengheilm så får du se hennes underbara bilder. Go tur Kram Inger

  Svara
 7. Eva

  Bo i Puerto Pollesa.

  Svara
 8. Laila Larsson ( fd Peab)

  Hej Anette!
  Vi ska resa till Mallorca i september, vi va mycket där i ungdomens dagar. Illetas tyckte vi speciellt mycket om, en mysig lite bukt ligger innan Palma Nova. Spännande och se vad vi tycker om det idag, vi tänker hyra bil och se oss omkring. Vi har bokat resan via Ving
  EUROPE Playa Marina. Hoppas ni hittar något ni känner för, ha der bra

  Svara
 9. Inredningshjälpen

  Hej Laila!

  Åh det låter härligt, hoppas att ni får en fin resa!

  Kram Anette

  Svara
 10. Nini Tjäder

  Måste säga det igen. Varför måla om nya skåpet? Det är jättefint som det är. Och jag gillade originalknopparna bättre också.

  Svara
 11. admin

  Ja det är det som är det härliga med inredning och olika inredningsstilar Nini, man få tycka olika och ha sin egen smak utan att det anses som varken rätt eller fel.

  Ha en fin kväll!

  Anette

  Svara
 12. Erika

  Precis hemkommen från Palma, vi bodde på Nakarhotel (öppnade i juni) mycket bra läge och FANTASTISK utsikt och med en liiiten pool på takterrassen. Ett tips om ni inte har bokat något än, rekomenderas:)

  Svara
 13. Sissela

  Är hela somrarna på Mallorca och ön är sååå mkt mer än Palma och stora hotell. Beror ju på vad du vill ha ut av semestern. Lugnt och pittoreskt, stor strand el landet? Själv faller jag för små kustbyar. Kan varmt rekommendera både Porto Cristo i söder, Port de Pollenca i nordöst, Port de Soller i Nordväst. Vill du ändå ha stor oslagbar strand och lite butiker och restauranger men ändå inte alltför hålligångigt är Can Picafort /Platja de Muro perfekt.Då kan du hoppa på bussen in till Alcudia oxå. Hoppas du hittar nåt du faller för. Fråga mig gärna om du vill ha fler tips.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *