Sommar, sol, OS och simning! (sponsrad video)

av | jul 28, 2016 | Annons, Okategoriserade

Sommar sol och många bad, visst hör det ihop utan att man ens ifrågasätter det, jag personligen tycket det absolut, eftersom jag älskar att bada!
Bada vill jag understryka, eller rättare sagt kärringbada, för jag varken hoppar i, dyker ner eller blöter ner mitt hår när jag badar, och proceduren går alltid till på samma vis.
Först håller jag utkik längs min favoritbrygga så att det inte är för mycket hopp och stoj precis när jag ska gå i, därefter närmar jag mig stegen och kliver i försiktigt, stannar till halvvägs och känner efter hur kallt det är, frustar och simmar snabbt ut i vattnet.
För simma det kan jag jag, det hade jagförmånen att få lära mig tidigt via simskolan på somrarna och i skolan.
Jag simmar för allt i världen inte som Sarah Sjöström, vårt stora medaljhopp under stundande sommar OS i Brasilen, utan mera kärringaktigt som sagt.
Mycket mera kärringaktigt, men bättre det än att inte kunna simma alls.
Jag minns när jag var liten vilken grej det var, när man äntligen klarade av de första simtagen, och hur stolt jag var när jag klarade av att de olika simmärkena som fanns på min tid.
På simmasverige.se kan Du som är intresserad av simning följa några av Sveriges duktiga simstjärnor som tävlar om medaljerna under OS i Brasilien.
Där kommer de att dela med sig av hur en simstjärnas vardag ser ut och de delar även med sig av deras bästa tips till hur man blir en bättre simmare oavsett om du är tävlingssimmare eller kärringsimmare som jag.
I videon här nedan som jag visar i samarbete med Coca-Cola ser du Ida Marko-Varga som födde sitt första barn efter OS i London och trodde att hennes tävlingskarriär var över, öddes ville dock annorlunda och just i detta nu förbereder Ida sig för sitt fjärde OS i Rio.
Titta på videon och klicka dig vidare om du vill veta mer!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Coca-Cola

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *