Fint ska bli finare

3D7A6165

Kommer du ihåg att jag hade funderingar kring ny förvaring i hallen?
Hur som helst, efter mycket velande så beställde jag skåpet Wilmer från Ellos som såg fint ut på bild, och som senare visade sig gott och väl leva upp till förväntningarna när det var monterat och klart nu i veckan.
Skåpet har som du ser en ljusgrå kulör på utsidan, är vitt invändigt samt har glasdörrar.
Min tanke är att jag ska ge skåpet en omgång färg, troligtvis Chalk Paint, för att ge skåpet en lite mer genuin känsla.
Dessutom ska jag leta upp några finare knoppar av mässing för att sätta lite egen prägel på det hela.
Fint som blir finare, som sagt.

IMG_1535 3D7A6166

Som du ser så står ju skåpet inte i hallen som det var tänkt utan i vårt matrum eller mellanrum som jag kalla det för, och även om inget är hugget i sten så tror jag att detta blir den perfekta platsen för skåpet Wilmer hemma hos oss.

Skulle Du vara sugen på ett eget skåp eller något annat ur Ellos sortiment så spana in detta erbjudandet som är otroligt bra.

Fortsatt fin kväll!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 reaktioner på “Fint ska bli finare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.