Ny förvaring

ells_0130782_15165

I förra veckan målade vi om hallen från golv till tak och då röjdes allt undan inklusive tavelväggen och de små möblerna som fanns där tidigare, och då upptäckte jag hur stor vår hall faktiskt är.
Så nu är tanken att få plats med ny förvaring så att mina väskor och ”finskor” får plats samlat i ett skåp, ja som ett skoskåp fast ändå inte.
Så jag har börjat kika på lite olika skåp och valet just nu står mellan det lite lägre skåpet Wilmer som du ser här ovan….

65-1024_D9

…eller kanske det höga skåpet som heter Cornelia och har en härlig blå kulör.
Nu passar inte ett blått skåp särskilt bra hemma hos oss, men just färgen är inte det avgörande i just detta fallet eftersom jag tänker måla skåpet, oavsett vilket, med Chalk Paint för att få till en lite härligare känsla över det hela.
Vilket hade du valt, högt eller lågt?

Ha en fin dag!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

5 reaktioner på “Ny förvaring”

 • Ingrid skriver:

  Det låga ger en mer öppen o luftig känsla direkt man kommer in. De är dock fina båda två. Tack för härlig inspiration. Mvh Ingrid

 • Ingrid skriver:

  Kanske två låga…?

 • katarina skriver:

  ha ha, vad roligt att läsa Ingrid att du skrev två låga! För det tänkte jag också!!!Det höga gillade jag inte med de täckta luckorna nederst. Glas hela vägen ner oavsett om det är högt eller lågt. Nackdelen med det låga att det inte ger lika mkt förvaring därför två stycken!! Samt du får en spännande yta i brösthöjd för att ställa av handväskan på när du kommer hem! kram

 • Liss Olsson skriver:

  Jag förstår att du vill ha dörrar=dammfritt. Annars är hyllor snyggt. Tycker också ett högt skåp med hela glas dörrar. Fast annan stil, till din annars så vackra lgh:et. Typ gamla Bonde Ikea. Mvh Liss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.