Det här är ingen modeblogg

av | jul 11, 2016 | Affiliate, Okategoriserade

Idag är jag faktiskt lite arg och uppröd över bloggare som systematiskt matar sina läsare med dold reklam, inte är uppriktiga när det gäller samarbete osv, ja jag tror att generellt så borde en hel del försöka vara lite #betterbloggers .
Jag försöker alltid att göra mitt yttersta för att var tydlig med just detta, som nu när jag till och med erkänner att ”det här är ingen modeblogg” I know I know ,men det hindrar inte mig från att tipsa er om mina personliga favoriter även inom andra ämnen som mode, matlagning, resor osv.
Jag vet nämligen att det är en hel del av er som läser bloggen som gillar min stil och tacksamt tar emot tips när jag hittat sådant som jag gillar lite extra mycket och ja inlägget innehåller affiliate-länkar.

Så, idag har jag satt ihop ett collage med riktigt fina saker som är på REA hos By Malene Birger just nu, ett av mina favoritvarumärke, och jag har varit smart och valt saker som kommer att funka finfint att ha i garderoben även hösten 2016!
Eller vad sägs om ett par skinnbyxor av kortare modell, sköna tröjor, en vit storskjorta att bo i nu under sommaren, en dressad lite striktare skjorta och snygga skor osv?

Alltihop är som sagt på REA utom de bruna supersnygga bruna pumpsen, så himla typiskt, och du hittar länkar till alltihop här ovan.
Helst av allt skulle jag vilja köpa på mig allihopa men eftersom min garderob är sprängfylld just nu så måste jag först ta tag i det där med att sortera och slänga/skänka till välgörenhet innan det kan bli tal om några större inköp…eller nja.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *