IMG_0551

Hm.
Jag har lite planer för omändring här hemma hos oss, det ska målas och fixas, saker ska bytas ut eller flyttas runt eller kanske vara precis som de är?!
Tankarna snurrar och alternativen är många och olika från stund till stund.
Soffan här ovan som heter DaCapo har vi haft sedan vi flyttade in i lägenheten för 7 år sedan, en soffa från Eilersen som man kanske inte byter ut i en handvändning, eller?
Soffdilemmat som pågår är om man faktisk kan göra just så och kanske byta ut den mot soffnyheten Cosima från Bolia som jag kärat ner mig i, eller det kanske vore ett alternativ att beställa en helt ny klädsel till den soffan som vi har?
Är det ens möjligt?

IMG_0558

IMG_0555

IMG_0557

Den senaste tiden har jag bytt ut och utökat kuddhavet efterhand för att på så sätt få till en ”ny soffa”, men ändå inte.
Jag har tagit bort de lösa ryggkuddarna och ersatt dem med prydnadskuddar i olika storlekar, med olika strukturer, olika kulörer, enfärgat, mönstrat och både linne-, bomull- och sammetstextilier.
Kuddarna kommer från Svenskt Tenn, Himla, Oscar & Clothilde samt Dirty Linen och även om de inte hörde ihop från början så gör de det nu tycker jag.
En stor förändring för helheten med relativt enkla medel, men jag är fortfarande inte helt nöjd..

IMG_0556

Kudde Webster i rosa sammet från Dirty Linen .
Linnekuddar Hannelin i blekgröt, ljusrosa och vitt från från Himla.

IMG_0552

IMG_0553

IMG_0554

Kruxet i fågelsången är att jag även är på jakt efter en ny sänggavel+sängkappa och jag vill att kulörerna ska vara ungefär de samma i vardagsrummet och i sovrummet.
Ett dilemma som jag ännu inte har hittat lösningen på, vi får se hur det går med det hela.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Marie

    Väldigt drömmig soffa tycker jag med alla de där pastellerna! Men jag förstår vad du menar, vi hade en fullt fungerande ganska fin soffa som vi bytte ut i höstas. För oss blev det en från Norrgavel!

    Svara
  2. camilla raihle

    Jag röstar på den ni redan har 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *