KLM Heritage SWE (sponsrad video)

av | jul 5, 2016 | Annons, Okategoriserade

Du som har följt min blogg ett tag vet att jag älskar att resa och allra helst riktigt långt bort till främmande exotiska platser.
Hade jag inte varit inredningsbloggare så skulle jag hemskt gärna velat driva en renodlad reseblogg och blogga enbart om spännande resmål, tjusiga designhotell och lyxiga resorter osv.
Och med detta sagt så förstår du säkert att jag inte har det minsta emot att flyga, det är liksom en del av tjusningen med själva resandet för mig.
På senare tid har vi ju alla lite till mans som tur är, börjat fundera och värna allt mer om miljön, och ett sätt är ju att välja det bästa alternativet av färdmedel när man reser.
I den bästa av världar så borde väl alla fordon drivas av miljövänliga drivmedel, och som en del av det tänket har det välkända flygbolaget KLM numera flygplan som drivs med biobränsle.
Det hade jag faktiskt ingen aning om innan jag kikade på videon här nedan som jag presenterar i samarbete med KLM, men kika dDu med så får du veta lite mera om deras miljöinitiativ!

KLM har faktiskt varit först med en hel del inom flygbranschen, så att man nu även använder sig av biobränsle känns kanske inte helt oväntat, och definitivt ett steg i rätt riktning för miljön.
Och visste du förresten tex att KLM var det första flygbolaget med resor över Atlanten, var tidiga med att använda jetmotorer OCH inte minst att de numera har robotar som kan hjälpa deras resenärer vid incheckning med mera på flygplatserna?
Finurligt och framåtsträvande, och kanske kan de här olika aspekterna få spela roll nästa gång du bokar en resa?
En tankeställare åtminstone, såhär i semestertider!

*Inlägget är skrivet i samarbete med KLM

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *