Vilken är din Subway favorit? (sponsrad video)

Goda mackor med massor av gott och gärna nyttigt pålägg är för visso ganska lätt att göra själv, men ibland är man ju ute och far och har tusen andra saker att hinna med, och då är det såklart härligt att köpa en färdigbredd god smörgås.
Jag bruka hålla utkik efter närmaste Subway-ställe, det finns ju på en hel del sådana restauranger både här hemma i Sverge och utomlands, och konceptet ser likadant ut överallt på ett ungefär.
Det allra bästa med Subway enligt min mening är att man själv kan komponera sin egen macka, välja olika typer av bröd osv, och att den görs där och då, ja alá minute!
Jag har en standardvariant som jag alltid beställer som görs på fullkornsbröd, tonfiskröra, massor av isbergssallad, gurka, tomat och rödlök, och sist men inte minst lite senapsdressing på toppen.
Just den mackan är så himla god varje gång tycker jag, och det beror delvis på att jag älskar allt som innehåller tonfisk, men allra mest eftersom det är mycket grönsaker som gör det extra fräscht och känns nyttigt.
Har du inte testat konceptet ännu, så kolla in videon här nedan och lovar att om inte min beskrivning frestade dig, så gör garanterat videon det!

Och ja, det glömde jag ju att berätta!
Om man vill kan man även få sin macka grillad med smält ost, men det brukar jag skippa eftersom mitt sundhetstänk med mycket grönsaker då går helt åt skogen, men vill man så kan man!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Subway

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.