The Kinfolk Gallery Copenhagen

reform-opening-kinfolk-gallery-design-biennale-copenhagen-young-designers-architects-exhibition-craftmanship-traditional-creative-thinking_dezeen_1568_7

Kinfolk och Kinfolk Magazine känner du säkert till, allt de rör vid får alltid otroligt mycket uppmärksamhet av media, och så även nu när de nyligen öppnat ett designgalleri i Köpenhamn, närmare bestämt på Amagertorv 14, 1160 Köpenhamn.

reform-opening-kinfolk-gallery-design-biennale-copenhagen-young-designers-architects-exhibition-craftmanship-traditional-creative-thinking-camilla-monsrud_dezeen_1568_2-2 reform-opening-kinfolk-gallery-design-biennale-copenhagen-young-designers-architects-exhibition-craftmanship-traditional-creative-thinking-kroyer-saetter_dezeen_1568_11 reform-opening-kinfolk-gallery-design-biennale-copenhagen-young-designers-architects-exhibition-craftmanship-traditional-creative-thinking-rasmus-warberg_dezeen_1568_16 reform-opening-kinfolk-gallery-design-biennale-copenhagen-young-designers-architects-exhibition-craftmanship-traditional-creative-thinking-anna-aagaard_dezeen_1568_1 reform-opening-kinfolk-gallery-design-biennale-copenhagen-young-designers-architects-exhibition-craftmanship-traditional-creative-thinking_dezeen_1568_6 reform-opening-kinfolk-gallery-design-biennale-copenhagen-young-designers-architects-exhibition-craftmanship-traditional-creative-thinking-rasmus-fenhan_dezeen_1568_14

Designers från hela Europe deltar med totalt 15 olika objekt till utställningen som är en del av The Reform Design Biennale, som vill lyfta fram det traditionella hantverket och designprocessen som ligger bakom varje enskilt objekt.
Bilderna i mitt inlägg har jag lånat härifrån och där kan du läsa mer om utställningen och de deltagande formgivarna.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.