Nya och gamla favoriter

av | jun 26, 2016 | Inredning & Inspiration, Okategoriserade

IMG_1204

Söndag och vilken härlig sådan!
Ännu en dag med strålande sol och härlig värme att bocka av, ja sommaren 2016 går verkligen från klarhet till klarhet.
Ikväll kikar jag in för att visa Dig några nya och några gamla favoriter som jag gärna håller fast vid.

3D7A5688

Hudvårdsprodukterna från Clinique är en sådan sak, liksom produkterna från Byredo.
När det gäller Clinique har jag nog testat det mesta i deras sortiment och senast ut i raden av favoriter är nya serien Sculptwear som har en uppstramade effekt, det åter kanske som hokuspokus, men sedan jag startade med dem både för ansiktet och ögonen så känner jag mig ”piggare i ansiktet” varje dag!
Fuktcremer, rengöring osv och använder jag från samma märke, jag tror jag berättade om det i detta inlägget.

IMG_1203

Och nya handdukarna och en fin badrumsmatta av ekologisk bomull från Himla som jag spanat in ett tag, och som nu kan köpas med 30% rabatt från Ellos.
Dock missade jag rabatten med ytterligare 30% rabatt på köpet (gäller även för varumärken ) med rabattkoden rabattkoden 335476 , men den chansen har såklart du om du är sugen på nya handdukar eller något annat ur Ellos digra sortiment.

*Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda och svarta priser på Ellos. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris”, ”ej rabatt” eller ”design by”

3D7A5665

3D7A5707

Mina nya handdukar har en perfekt somrig rosa nyans tycker jag som älskar just rosa, men de finns även i andra kulörer, men då är dem tyvärr inte på REA.
Ja det var allt ifrån mig idag, också vill jag såklart tacka för att du hälsade på här hos mig, det är alltid lika uppskattat.

Kram

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. katarina

  kul att du också är nöjd med Clinique’s produkter! Jag använder dem också. Men en liten fråga till dig som har koll! Om du går och vill ha en ansiktsbehandling i Malmö, vart rek du då? kram

  Svara
 2. admin

  Hej Katarina

  Jag har jättekänslig ansiktshy, hade ganska mycket problem under några år strax före jag blev 30 år och har sedan dess aktat mig för att utsätta min hy för olika preparat osv och går faktiskt aldrig på ansiktsbehandling.
  Efter att ha provat mig fram så har jag kommit fram till att produkterna från Clinique passar min hy alldeles utmärkt så jag använder dem noggrant både morgon och kväll, och make up från Chanel, Dior och Clinique.

  Mvh Anette

  Svara
 3. Inredningshjälpen: Essingetorget 42

  […] Skapa små stilleben på en bricka eller ett marmorfat, bra att ta till både i köket, badrummet och på andra platser i hemmet där man vill skapa blickfångare. I mitt kök samlar jag oljor, vinäger, salt och annat som jag använder dagligen och i badrummet har jag samlat mina skönhetsfavoriter. […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *