IMG_1088

I morse vaknade jag med migrän, inte speciellt förvånande eftersom det är ”den veckan” i månaden, men ändå ett aber att behöva ligga raklång och ha ont när man vill ut och njuta av solen.
Mot eftermiddagen mådde jag dock lite bättre så det fick bli en kort tur på stan för Frozen Yoghurt med hallon (vinnande koncept), ett Clinique-inköp samt en stor rosa Hortensia som jag köpte mycket billigt på torget.
Krukorna är också ett fynd och shoppade HÄR.

IMG_1087

Dagen till ära är även jag iklädd mestadels rosa, inget nytt men eftersom jag gillar rosa så funkar det fint för mig!

IMG_1085

IMG_1086

Trippelt rosa var det ju enligt rubriken, och idag har jag även hunnit med att klicka hem ett nytt kit med badrumsmatta och härliga handdukar av ekologisk bomull från Himla som jag spanat in ett tag, och som nu kan köpas med 30% rabatt från Ellos.
Lucky Me!

Ha en fortsatt fin kväll!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *