Sommarskönt undertill och på stranden

av | jun 14, 2016 | Inredningshjälpen tipsar!, Okategoriserade

Untitled

Idag har jag i samarbete med Twilfit valt ut mina absoluta favoriter när det gäller underkläder, och plagg för härligt strandhäng nu i sommar.
När det gäller underkläder så är jag den typen som vill att det ska vara mjukt och skönt, inget som skaver och kliar eller har byglar som som skär in.
Därför har jag valt ut två bygellösa sköna BH:ar, den ena från Sloggi och den andra lite sportigare varianten från Calvin Klein.
Jag älskar underkläderna från Calvin Klein och använder nästan uteslutande deras trosor modell hipster, och den varianten med resår som du ser här ovan i bild.

Ett av sommarens måsten om man vill vara trendig är en snygg baddräkt, gärna en som är så pass snygg (och påklädd) att man vill använda den som topp till strandshortsen.
Jag har hittat två olika varianter, en lite figurvänlig med rynkat tyg och en med en fin fin liten volang, båda är otroligt fina tycker jag.
Jumpsuiten i blått som heter Greta har jag faktisk redan beställt, jag gissar att den kommer att bli väl använd av mig nu i sommar.

Just nu har Twilfit 25% rabatt på utvalda delar av sortimentet när det gäller badkläder och dessutom har jag en bra rabattkod TWILFIT516 till Dig som ger dig 5% rabatt på hela ditt köp just nu och fraktfritt till Dig vid köp över 500 kr.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Twilfit

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *