Orrefors lanserar glaskollektion i samarbete med Per Moberg

av | jun 9, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

a0cdaf6a7406e0ad_org Pressbild från Orrefors

Per Morberg som tidigare syntes flitigt i TV-rutan både med egna matlagningsprogram och Sveriges Mästerkock, har på senare tid mera koncentrerar sig på sitt egna varumärke när det gäller produkter till köket, kokböcker och viner.
Visst minns du den omtalade skärbrädan som lanserades i samarbete med Åhléns under 2015?

Nu är Per Morberg aktuell med ett nytt samarbete, den här gången tillsammans med Orrefors, och resultatet är Morberg Exclusive, glas designade av Per Morberg som tillverkas för hand och i en begränsad upplaga, närmare bestämt 1960 stycken eftersom det är året då Per föddes.
Glasen finns i butik från och med september 2016.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *