ICA och Svenska Fotbollslandslaget presenterar Soffexperterna (sponsrad video)

Fotbolls EM i Frankrike närmar sig med stormsteg nu, svenska fotbollslandslaget med Zlatan i spetsen har nyss avslutat ett träningsläger uppe i Båstad, och står väl i skrivande stund minst sagt redo i startblocken inför det som komma skall.
Uppladdningen inför ett mästerskap är ju oerhört viktig och rätt träning, bra och hälsosam mat, god sömn, lagsammanhållning och teamkänsla är viktig att sätta på plats.
En bra hejjarramsa och specialskriven låt måste man såklart också ha, och i år ska vi alla soffexperter sjunga med till låten Mitt Team.
Jag personligen är ingen stor fotbollsfantast till vardags, men när det drar ihop sig till stora landskamper och mästerskap, så tycker jag att det är roligt och spännande att följa det hela.
Sommar, sol och ett fotbolls EM att följa, vad mer kan begära?
God mat och en massa nyttigt (och onyttigt) snacks att mumsa på under tiden som man hejar på de blågula fotbollshjältarna förslår säkert ICA, som är stolta sponsorer till herrlandslaget nu inför EM.
Nu verkar det dock vara lite dåligt med supporten från ICA-Stig och hans medarbetare, ja du förstår säkert vad jag menar om du kikar du på videon här nedan, där både Stig och hans kollegor agerar soffexperter och har en hel del åsikter om hur spelet ska spelas.

Även landslaget och Zlatan verkar ju anamma det där med soffexpertis, och de har i sin tur åsikter om ICA’s annars så uppskattade reklamfilmer.
Helt säkert sagt med glimten i ögat gissar jag, och vi får hoppas att missnöjet från bådas håll skingras nu när EM drar igång.
Nu håller vi tummar och tår för en fantastisk fotbollsfest utan sura miner i sommar, och soffexperter kommer vi säkert att vara allihopa!

*Inlägget är skrivet i samarbete med ICA

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.