IMG_0551

En härlig födelsedag går mot sitt slut och vi har landat där i soffan som ni ser på bilden.
Annat som landat där är den nya kudden från Dirty Linen som jag köpte hos Studio Pompone nu i veckan som en tidig födelsedagspresent till mig själv, och den blev precis sådär perfekt som jag hade hoppats på.

En riktig fullträff.

IMG_0558

IMG_0555

IMG_0557

De senaste veckorna har jag bytt ut och utökat kuddhavet efterhand för att på så sätt få till en ”ny soffa”.
Soffan från Eilersen är ju såklart densamma, men jag har tagit bort de lösa ryggkuddarna och ersatt dem med prydnadskuddar i olika storlekar, med olika strukturer, olika kulörer, enfärgat, mönstrat och både linne-, bomull- och sammetstextilier.
Kuddarna kommer från Svenskt Tenn, Himla, Oscar & Clothilde samt Dirty Linen och även om de inte hörde ihop från början så gör de det nu tycker jag.
En stor förändring för helheten med relativt enkla medel.

IMG_0556

IMG_0552

Och nya krukan från Mikaela Willers, så fin och helt perfekt i sitt sammanhang, och jag är nästan helt säker på att fler saker från MW kommer att få flytta in här hos oss efter hand.

IMG_0553

IMG_0554

Nu ska jag stänga igen datorn här och kika på något avsnitt av Billions (HBO) som vi precis har börjat titta på.
En serie helt i min smak.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *