Backstage Eurovision Contest 2016 med KappAhl (sponsrad video)

av | maj 6, 2016 | Annons, Okategoriserade

Månaden man är en favoritmånad för min del, dels eftersom just maj månad brukar bjuda på härlig försommarvärme, jag fyller år i maj, OCH inte minst för att Eurovison Song Contest traditionsenligt går av stapeln just då.
I år kan vi ju dessutom tacka Måns Zelmerlöw och hans vinnarlåt Hero för att årets upplaga av nyss nämndaa musiktävling går av stapeln i Sverige, eller rättare sagt i vår vackra huvudstad Stockholm!
Eurovision Song Contest samlar ju Europas alla länder till en härlig musikfest som faktiskt är rankad som världens största med många länders blickar riktade mot sig, ett bra tillfälle att samlas och skapa gemenskap länder och människor emellan.

Jag har alltid drömt om att få vara på plats för att se finalen live, den drömmen har inte uppfyllts ännu men vem vet, någon gång kanske det blir verklighet.
Egentligen så vore det ju den helt optimala födelsedagspresenten till mig, då kalaset är den 14 maj och min födelsedag är den 15:onde, pretty please!
Sveriges representant är ju som du säkert redan vet charmige Frans från Ystad med låten If I were sorry, en skånepåg som jag håller tummar och tår för när det blir hans tur att ta plats på scen, och redan nu är såklart förberedelserna och uppladdningen inför det som komma skall i full gång.

KappAhl som är nationell partner till Eurovision Song Contest 2016 finns redan nu plats och håller stenkoll på allt möjlig som sker backstage som det heter i musikbranschen.
Tillsammans med journalisten och stylisten Frida Zetterström spanar de in allt spännande som sker fram till finalen den 14 maj, träffar kändisar, pratar kläder och styling och inte minst luskar reda på det hetaste skvallret.
Kolla in videon här nedan som jag presenterar i samarbete med KappAhl om du är nyfiken på senaste nytt inför Eurovison Song Contest 2016.
Behöver jag tillägga att jag är jättenyfiken?

*Inlägget är skrivet i samarbete med KappAhl

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *