Svenskt Tenn öppnar glass-servering

av | maj 2, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

qhvxvwjnmoyheke4ixsb

Ny vecka, den första veckan i maj dessutom, och nya inredningsnyheter och annat smått och gott väntar här hos mig.
Veckans första nyhet, den att Svenskt Tenn öppnar en glass-servering den 1 juni, föll jag för såklart då jag både älskar Svenskt Tenn och glass.
Enligt pressmeddelandet utlovas en uteservering utanför butiken på Strandvägen, och jag hopas att den pryds av deras supertjusiga trädgårdsmöbler!

pzeisbensgdtkzhfgdsz Pressbilder från Svenskt Tenn

Idén om en glasservering växte fram efter ett samarbete med glassföretaget Fryst när Tesalongen stod som värd för några middagar under vintern, och tillsammanshar de bland annat tagit fram en glass baserad på jasminte som blev väldigt omtyckt.
Glassen tillverkas hantverksmässigt på Kungsholmen i Stockholm och sortimentet varierar med säsongen och de råvaror som för stunden smakar allra bäst.
Till glassen gör Tesalongen egna tillbehör som karamelliserad kolakaka, spritade inlagda björnbär och hallonsirap med smak av doftpelargon.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Justin Old School

    […] Tenn för att komma på vernissagen för deras sommarutställning Windows, samt inviga deras glass-servering. Mycket trevligt, och extra härligt med en inbjudan som kommer med snigelpost som […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: Svenskt Tenn- nytt bord designat av Josef Frank

    […] Window med växtmotiv bildar en fond och utanför butiken och där finns nu också Tesalongens uteservering med glass och svalkande kallbryggda […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *