Jag är inte på kontoret (sponsrad video)

av | apr 18, 2016 | Annons, Okategoriserade

Hur härligt är det inte när man kan ställa ett svarsmeddelande för mail och telefonsamtal som meddelar att man inte är på kontoret, och att man har lämnat vardagen för en efterlängtad semester med allt vad det innebär?
Nu är det ju förvisso inte särskilt länge sedan som jag var iväg på en underbar semester senast, men längtan efter en ny sådan är inte mindre för det.
Jag behöver sol och värme för att trivas, gärna året runt och allra helst ska det vara så pass varmt att man måste hoppa i havet eller poolen för att svalka sig med jämna mellanrum, och dricka iskalla drycker hela dagen lång.
Mmm, nu vaknade semesterresenären och soldyrkaren i mig på riktigt!
Senast när det begav sig krävdes det en riktig långflygning för att nå vår semesterdestination, men nu börjar ju snart även temperaturen nere vid Medelhavet kännas lockande.
Jag hörde något om strax över 25 grader i skuggan redan nu i helgen, som svensk sommar ungefär och det är ju verkligen inte alls fy skam om man jämför med våra futtiga 7 grader och regn här hemma.

Ett resmål som jag och min man har talat om länge är Kroatien som jag faktiskt aldrig har besökt, men som min käre man påstår är fantastiskt fint med kristallklart turkost vatten, fina stränder och god mat bland annat.
Just sol, avkoppling och god mat är sådant som står högt upp på min önskelista när det gäller semesterresor, och närheten till Kroatien från Sverige gör ju att man med enkelhet kan åka dit för en lång-weekend eller liknande också.
Jag fyller år i maj och då tror jag minsann att jag ska önska mig en liten tripp till Kroatien för att se om allt det där som min man påstår är sant.
Kroatien here I come!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Visit Croatia

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *