Jureskog i New York #JureskogPåDonken (sponsrad video)

av | apr 11, 2016 | Annons, Okategoriserade

Jag och många med mig älskar matlagningsprogram på TV, det vittnar inte minst TV-utbudet i den changern om.
Jag följer gärna Master Chef’s alla versioner, och nu i veckan avslutades ju vår svenska upplaga Sveriges Mästerkock 2016 där det ännu en gång var en superduktiga tjej, Catarina König som tog hem titeln.
Det har ju varit idel tjejer som vunnit Sveriges Mästerkock, Sveriges manliga kockelit får definitivt se upp, för kvinnliga kockar är på frammarsch, räkna med det!
En kock som definitivt kan räknas till Sveriges kockelit är Johan Jureskog, och som du kan sett via trailers på TV3 så är han snart aktuell med ett eget TV-program.
Där kommer vi att få följa honom och Malin Gramer på deras resa genom hemburgarens hemland USA på jakt efter den ultimata hamburgaren, också ska han tydligen ställa upp Hamburger-VM i slutet av programserien.
Ingen match tänker jag eftersom Johan redan har vunnit både VM och OS i matlagning.

I samband med TV-programmet är Johan Jureskog även aktuell med hans första samarbete med Mc Donalds, ”Jureskog i New York som har prekär morgon den 12 april, en hamburgare för alla som Hamburger Lovers.
Om du kollar på videon här nedan så bjuder Johan på en riktigt bra lektion med användbara tips och trix till hur man tillagar en riktig god hamburgare om man vill vara sin egen mästerkock.
Eller också gör man det enkelt för sig och skyndar till närmaste Mc Donalds och testar #JureskogPåDdonken, enklare och godare blir det väl knappast.
Kolla här!

Nu blev åtminstone jag sugen på ett riktigt skrovmål med hamburgare, pommes och kanske en milk shake, jag älskar milk shake!
Det får helt enkelt bli ett besök på Donken inom en snar framtid.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Mc Donalds

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *