Ethimo + Luca Nichetto

av | mar 18, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

LucaNichetto Foto Luca Nichetto

Redan för ca ett år sedan fick vi, By AGUS är ju som du säker redan vet agent för Ethimo i Sverige, reda på att ett samarbete mellan Ethimo och designern Luca Nichetto var på gång.
En nyhet som togs emot med stående ovationer från mig då jag verkligen gillar Luca’s design, och eftersom han på sätt och vis räknas som svensk, tycker jag, då han bor i Sverige numera.
Luca Nichetto’s utemöbler för Ethimo kommer att premiärvisas under iSaloni Milan 2016 som går av stapeln med start den 12 april, men redan nu har Luca bjudit på en liten sneak peek på det som komma skall via hans Instagram.
Till min stora glädje upptäckte jag även att Hanna på Residence listat nyheten på hennes veckolista för veckans hetaste inredningsnyheter, så himla roligt!

Jag hoppas att vi ses i Ethimo’s monter i Milano, och jag ser fram emot mässan mer än någonsin nu!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Ethimo Esedra design by Luca Nichetto

    […] stormsteg nu, och för att spä på förväntningarna ytterligare så bjuder jag här på ännu en sneak peek av det sprillans nya designsamarbetet mellan Ethimo och Luca Nichetto. Kollektionen heter Esedra […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *