Swedbank presenterar internetbanken beta (sponsrad video)

Jag har haft Swedbank som ”min bank” i hela mitt liv, min första lilla sparbanksbok, ja så gammal är jag, hade jag hos Sparbanken som Swedbank hette på den tiden.
Minnet har etsat sig kvar av att det var något högtidligt över att följa med mina föräldrar till byns bankkontor, doften och de stränga personerna som satt bakom luckan minns jag, och väl där noterades sparpengarna som samlats in i den lilla bankboken.
Men allt det där är historia idag, tiderna förändras och vi med dem, och idag år 2016 finns det betydligt smidigare och smartare sätt att sköta sina bankärenden på, inte sant?
Idag besöker vi så gott som aldrig ett bankkontor utan sköter allt när det passar oss själva via internetbanken, en smart lösning för den moderna människan.

Jag är som sagt fortfarande Swedbank-kund och har den senaste tiden observerat då jag loggat in på min banksida, att det har funnits en notering om att en förändring av internetbanken är på gång.
I ärlighetens namn så har jag inte funderat så mycket på det hela tills idag, när jag fick vet att det rör sig om internetbanken beta.
Det är kanske inte helt lätt att förstå vad beta betyder, men vill du veta mer om vad internetbanken beta betyder, och hur det kan förenkla dina bankärenden så kika på videon här nedan som jag presenterar i samarbete med Swedbank.

Nya internetbanken beta bygger på responsiv design, det och dess funktioner känner vi alla i bloggvärlden till ganska väl, och som du kanske vet så innebär det att innehållet på web-sidan anpassas efter den skärmstorlek du använder, och du använder den lika enkelt på mobilen, surfplattan och datorn.
Den nya versionen av banken kommer att ha en modernare look, och om du kanske har konservativa drag och ogillar snabba förändringar, så har du möjlighet att växla mellan den nya internetbanken beta och den gamla versionen när du är inloggad.
Efter hand kommer internetbanken beta att byggas på med nya tjänster och funktioner allt eftersom, och redan nu i mars kommer tex möjligheten att omsätta eller binda ränta till sitt bolån.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Swedbank

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.