Voltaren Body Orchestra (sponsrad video)

Alltid när jag är ute och reser, så finns det vissa saker som jag absolut måste ha med mig i packningen.
De packas ner rutinmässigt eftersom jag vet att jag inte klarar mig utan dem, ja man skulle kunna kalla dem för mina små räddare i nöden.
Först och främst är det min yogamatta, gör jag mina övningar och rörelser några gånger i veckan så hjälper det mig att hålla migränen borta, ja jag får som så många andra migrän då och då, som faktiskt helt ärligt slår undan benen på mig totalt.
Det är svårt att förklara för den som inte har haft ett migränanfall själv, men det är som om ingenting fungerar som det ska, och all kraft går åt till att hantera smärtan i huvudet.
Migränen kommer dels av hormoner, ja under ”tjejveckan”, nervositet samt spänningar i muskler och leder.
Känner jag tex att det börjar värka i axlar, nacke och käkar ja då är det ett tydligt tecken på att jag slarvat med hälsan, rört mig för lite osv.
Förutom yogan och andningen, andas rejält nerifrån magen, så brukar jag smörja in de områden där värken sitter och mina triggerpunkter med Voltaren.
Voltarenkräm och migräntabletter finns alltså även de med i min packning, och de har hjälpt mig att klara dagen många gånger genom åren.
Och som du kanske förstår så känns det därför helt självklart för mig även om jag inte tillhör samma ålderskategori ännu, att tipsa om Voltaren och deras senaste kampanj Voltaren Orchestra som vi får ta del av via videon här nedan!

Voltaren Body Orchestra är ett dansexperiment med en grupp män och kvinnor mellan 52-82 år där samtliga deltagare lider av olika kroppssmärtor.
Då kan man ju lätt tro att dessa personerna är stela och orörliga, men så är ej fallet.
Voltren startade projektet Body Orchestra för att bevisa motsatsen för deltagarnas anhöriga, och lät försöksgruppen öva på ett dans-och rörelseprogram som varade i 11 veckor.
Resultatet och omgivningarnas reaktioner såg du ju nyss om du kikade på videon här i mitt inlägg.

*Inlägget är skrivet i samebete med Voltaren

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.