Packar för semester

av | mar 3, 2016 | Okategoriserade, Resor

image

Det finns väl egentligen ingenting som slår den härliga känslan som det är att packa inför en efterlängtad semester, en resa för avkoppling och tid för att njuta och bara ha det bra.
Efter att ha jobbat otroligt mycket, ja faktiskt non-stop det senaste året, avverkat tre mässor på raken nu i vår, och otroligt mycket annat som har gjorts och planerats in inför de kommande månaderna, så är denna resan mycket välbehövd.

image

Av bilderna att tolka kan du nog ana er fram till att jag reser till en solig och varm destination, den bästa typen av resor om du frågar mig.
Igår under en kort runda på stan lyckade jag dessutom komma över det sista exet av ett par supercoola solglasögon tillhörande HM Studio SS16 kollektionen, mycket happy för det kan jag säga.

image
Om några timmar bär det iväg och du får såklart hänga med på ett litet hörn om du har lust, både här och via min Instagram @inredningshjalpen som sakta men säkert närmar sig 20.000 följare!

Ha en fortsatt fin dag!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

 1. Johanna

  Hej! Vad härligt att komma iväg och ladda batterierna i värmen 🙂 Din bikini ser väldigt snygg ut. Vart har du köpt den? Trevlig resa! /Johanna

  Svara
 2. admin

  Åh det var svårt att hitta stort urval av bikinis redan i februari, men jag hittade denna och en röd på Lindex!

  Mvh Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *