Från fabrik till fantastiskt bostad

louise_02-e9lVo2KpzjEIsRAjHV6qFA

Danska inredningsmagasinet Bo Bedre’s hemsida klickar jag ofta in mig på för att insupa lite annan inspiration än den som visas hos svenska magasinen, på senare tid har det tenderat att vara en väldig massa upprepningar av exakt samma nyheter och bilder överallt.
Jag antar att det blir så när alla vill vara med och visa att man har koll på senaste nytt, men visst blir det enformigt i det långa loppet?
Det här hemma-hos-reportaget hittade jag igår under mitt besök och idag så såg jag att även Em hade spanat in bostaden som tidigare var en fabrikslokal men som nu förvandlats till en fin bostad inredd med en massa härliga designföremål.
Ja, jag sa ju det, samma samma..och det gäller även i bloggvärlden.

louise_16-ZT9t03CwwX2XxG6zhwu3wg

Kolla bara in den här arbetsplatsen, kan det ens bli bättre än såhär?
Svart skrivbord designat av Poul Kjaerholm, sjuan-stol i vackert naturläder med patina designad av Arne Jacobsen (den perfekta skrivbordsstolen), lampan Kaiser Idell designad Christian Dell som numera produceras av Fritz Hansen.
Och väskan! Bara den är ju ett smycke i sig!

louise_01-SI2JhRVt06rAY3NUmAm0cw louise_11-_KIraMNkxPdideFZlLyvkA

Och kolla här, en drinkvagn såklart och i tjusigt sällskap av Jaime Hayon’s fåtölj som heter Fri designad för Fritz Hansen.

louise_22-6AMj5Hc3PtqJ5EO_enQHew Samtliga bilder från Bo Bedre fotograf ©Kristian Septimius Krogh

De här inspirerande bilderna tagna av Kristian Septimius Krogh, är endast ett urval av bilder som kommer att publiceras i marsnumret av Bo Bedre, och av dessa bilderna att tyda så lär det bli ett reportage som heter duga.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.