Helgblommor i repris

av | feb 27, 2016 | Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

3D7A2295

Idag har det inte funnits mycket tid över för att blogga, jag har haft fullt up med förberedelser inför arbete i Stockholm nu veckan som kommer, imorgon bär det av mot huvudstaden och favorithotellet som minst sagt börjar kännas som hemma när vi där.
Det är så mycket arbete just nu att man knappt vet var det börjar eller slutar, men jag har faktiskt beslutat mig för att vi är värda en semester så även det har jag bokat idag, och det ska bli såå härligt!

aner

Blombuketten känner du kanske igen, den är fortfarande lika fin , och eftersom vi lämnar lägenheten imorgon så blev det helgblommor i repris här hemma hos oss.

Nu börjar snart Mellon och det vill jag absolut inte missa, så jag önskar Dig en trevlig kväll, också hoppas jag att vi ses imorgon igen!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *