Killarna ♡ Wonderboo

av | feb 26, 2016 | Inredningshjälpen tipsar!, Okategoriserade

wonderbo1

Idag kan man säga att det fullt fokus på killarnas fredagsmys här hemma hos oss, dag anlände nämligen ett efterlängtat paket med mat från Wonderboo.
Alfred & August blev eld och lågor, det blir de förvisso oavsett vilka paket som kommer hit, men när de kände den välbekanta doften så blev det mycket hopp och studs kan man säga.

wonderboo1

Killarna favorit – Swedish Cod

Swedish Cod är tillagat utan onaturliga tillsatser och biologiskt anpassat till den vuxna
Tillverkas av torskkött som är magert och innehåller både D-vitamin och folsyra, utan onödiga och tomma extrakalorier. Vår torskfilé är svensk, MSC-märkt, benfri och grönlistad. Så att du kan vara säker på att du ger din fyrbenta vän det allra bästa.
Swedish Cod är tillagat utan onaturliga tillsatser och biologiskt anpassat till den vuxna hundens unika näringsbehov.

W4

Blir det någon mat eller?

W3

IMG_9077

Båda killarna gillar maten skarpt, det hoppas och stojas värre än när det vankas tonfisk eller gurka, som är en storfavorit annars, och jag kan bara konstatera att det är två gourmander som bor här hemma hos oss.
Endast det bästa är gott nog, inte sant?
Det finns ingenting som gör mig gladare och bättre till mods än att få rå om mina små fyrbenta vänner riktigt ordentligt.

Kram

Ps. Det här inlägget är varken sponsrat eller i samarbete med  Wonderboo utan endast ett hjärtligt tips ifrån killarna och mig till Dig som har hund.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *