The Butchers Kitchen

av | feb 22, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

IMG_9031

Ny vecka och nya spännande designsamarbeten inredningsbranschen att presentera här hos mig.
Först ut ser vi ett samarbete som jag personligen blev eld och lågor över då jag först såg det, och jag är nästan 100% säker på att även du kommer att tycka att samarbetet mellan Canadaköket och Buster + Punch som mynnat ut i ett kökskoncept döpt till The Butchers Kitchen , är riktigt fint.

IMG_9028

IMG_9027

IMG_9026

Brittiska Buster+Punch som gjort sig kända för deras inredningsdetaljer i industriell still och Canadaköket som tillverkat exklusiva kök i över 100 år, har alltså slagit sina påsar ihop och resultatet kan ni se dels via tre olika moodboards som visar de tre olka stilarna Hoxton Light, Borough Medium och Smithfield Dark, samt miljöbilder

IMG_9029

IMG_9030 Pressbilder från Canadaköket

Visst ser vi även här tydliga influenser från den populära shaker-stilen, och härligt att det finns så många olika fina material att välja mellan.
Ock om du tänker att ”såg jag inte något liknande nyss” så kanske du tänker på detta inlägget, ja stilen är populär just nu!
Vill du veta mer om The Butchers Kitchen så skynda vidare till hemsidan där du hittar all info och fler inspirerande bilder.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Gubi presenterar Coco Chair

    […] små nyheter har det ju varit trots allt. Mest gillade på länge på mitt Instagram-Konto var den här tjusiga nyheten och tillika spännande samarbetet som jag presenterade tidigare i veckan. Och idag när jag […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: Lever Handle by Buster + Punch

    […] Små detaljer som gör stor skilland har du säkert hört mig nämna förut, och dagens första inredningsnyhet som jag vill visa Dig, är just en sådan nyhet. Via ett pressutskick från Buster + Punch fick jag nys om deras nya dörrhandtag med tillbehör som heter Lever Handle. Senast det begav sig som jag visade nyheter från Buster + Punch så gällde det toppensnygga köksnyheten The Butchers Kitchen. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *