Söndag med soffmys

av | feb 21, 2016 | Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

IMG_9004

Söndag med soffmys och bläddra i senaste numret av Elle Decoration var det som jag hade tänkt mig från början, men sen kom jag på att jag ju ska ha en tävling här hos mig senare idag som jag var tvungen att ta bilder till, och sen gav det ena det andra kan man säga, så det där soffmyset har inte blivit av ännu.

IMG_9003

Trot eller ej men jag har även förberett kvällsmaten (inkokt lax) så jag är fasligt effektiv idag.
Och nu när jag har farten uppe tänkte jag ta en power walk Malmö runt, typ.

IMG_9005

Tävlingen ja, kika in lite senare för det är ett riktigt fint pris i potten som du inte vill missa!

Vi ses snart igen!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *