Fritidsresor lanserar Sensimar Resorts – resor för två (sponsrad video)

av | feb 19, 2016 | Annons, Okategoriserade

Generellt sätt så intresserar inte charterresor mig personligen, antagligen så beror det främst på att jag inte har några barn för då förstå jag att det kan vara hur bra som helst att få allt paketerat och färdigt från start till mål.
Men, jag älskar ju som sagt att resa och har inga problem att klara mig på egen hand när jag reser, och hade jag fått önska högt så hade jag velat resa och reseblogga i betydligt större utsträckning än vad jag gör idag.
Resor till nya platser, nya intryck, annorlunda mat, sol och värme, ja det är väl ungefär det som jag faller för och gärna sällskap av min man.
Och när vi är inne på ämnet resor så tänkte jag i samarbete med Fritidsresor tipsa om ett nytt koncept koncept hos dem som heter Sensimar Resorts.
Fritidsresors Sensimar Resorts innebär att det är speciella hotell med koncept designade för par som reser tillsammans för en romantisk härlig semester, och det klingar helt klart underbart i mina öron.
Och inte bara det, för att lansera nyheten och för att förmedla känslan av en stundande romantisk semester, så har Fritidsresor låtit uppdatera deras signaturmelodi sedan 2002, Your Song skriven av Elton John, i form av en nyinspelad version av popikonen Leona Lewis.
Reseinspiration och skönsång i ett, kolla på videon här nedan!

Det där gick åtminstone jag ingång på på direkten, inget snack om saken!
Sensimar-hotellen finns dessutom på riktigt härliga platser som jag gillar, eller vad sägs om Grekland, Cypern, Kroatien och Spanien?
Och som grädde på moset finns även destinationerna Mexico och Mauritius, och de båda resmålen lockar mig personligen lite extra.
På Mauritius förlovade jag och min man oss för 7 år sedan och dit vill vi gärna åka snart igen, och Mexico har vi aldrig rest till så det vore också en dröm, såklart!
Nu satte dagdrömmarna fart här hos mig minsann, jag ser duo-behandlingar på spa, solsängar med lugn och ro, och bord dukade för två i restaurangen på kvällen.
Dags att boka en resa snart, ja så får det nog bli.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Fritidsresor

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

 1. Erika

  Sitter just nu på en strand på Maurtius och läser din blogg:)
  Hade bröllopsresan hit för tio år sedan och nu ska vi förnya våra löften.
  Ännu en dag att få fira, love it!
  Vem vet kanske vi testar Sensimar någon gång, verkar inte så tokigt…

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *