Remember – make it happen (sponsrad video)

av | feb 11, 2016 | Annons, Okategoriserade

Något som verkligen ligger i tiden just nu och som det diskuteras mycket kring både när det gäller inredning och mode, är mer långsiktig och förståndig konsumtion.
Bra för miljön och för ekonomin, ja ofta köper vi nog alla till mans en hel del saker som vi egentligen inte behöver.
Jag välkomnar det här resonemanget, jag ha själv haft den filosofin under många år och det funkar fantastiskt bra.
Impulsköp och förhastade beleslut ligger inte i min natur, nej jag funderar gärna både en och två gånger och drömmer om den där fina saken jg vill ha innan jag slår till, och i 99 av 100 fall så blir jag mycket nöjd med det som jag köpt och behåller det länge.
Att spara till något riktigt fint som man verkligen vill ha istället att köpa saker direkt som känns halvbra är en riktigt skön känsla som jag gillar, att längta och drömma är bra.
Jag kallar det belöningsprincipen.
Kika på videon här nedan som jag visar i samarbete med Re:member om du är nyfiken på vad andra drömmer om.

Alla drömmer vi om olika saker, det finns säker lika många drömmar som det finns människor på jorden, allt är såklart inte materiellt, men visst kan man få drömma om vackra och roliga saker, resor osv då och då?
Just nu drömmer jag faktiskt om tre olika saker, helt olika i sin art men åh vad jag skulle vilja förverkliga någon av mina önskedrömmar.
Främst av allt drömmer jag om att flytta till ett litet och gammalt sekelskifteshus som jag skulle funna sätta min egen prägel på, tätt följt av ännu en hund, och sist men inte minst en riktigt härlig resa till något exotiskt resmål tillsammans med min man.
Vad drömmer Du om?

*Inlägget är skrivet i samarbete med Re:member

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *