String Pocket by Mats Theselius

image

Igår var jag och några andra härliga bloggare inbjudna till lunch hos String i deras snygga monter på Stockholm Furniture Fair, det var ju som sagt första mässdagen som avverkades igår.
Montern var som ni ser all in black eller som det även heter black on black , precis som på IMM Cologne, och Lotta Agaton som i vanlig ordning gjort den supersnygga stylingen, berättade att det är det konceptet som man kommer att köra på samtliga mässor i år.
I år ställer förresten String ut för första gången någonsin i Milano på iSaloni 2016, nästa mässa även för min del.

image

Jag måste tillägga att montern är betydligt svartare i verkligheten, att fotografera en helt svart miljö med starkt mässljus, spotlights osv är inte det lättaste och därför är mina bilder mer grå än svarta, ni får ursäkta mig för det!

image image

På plats i montern var härligt från String (tack för inbjudan Victoria!), Lotta Agaton och Magnus Ingestedt som tillsammans med fotografen Marcus Lawett ansvarar för det visuella uttrycket när det gäller String, och sist men inte minst Mats Theselius i egen hög person.

Anledningen till att Mats Theselius var på plats ser ni här ovan.
I år fyller nämligen Nisse Strinnings sista verk String Pocket, nämligen 10 år och för att fira detta har Mats Theselius fått sätta sin prägel på nyss nämnda hylla.
String Pocket helt i rostfritt stål, tål att ha ute, i badrummet och hyllplanen går tom att stoppa in diskmaskinen.
”Förutom att denna redan tidlösa klassiker på detta sätt kanoniseras i evigheter hyllan ett praktiskt vardagsförmån som fungerar bed ute och inne”
Hyllan kommer att tillverkas i en limiterad upplaga om ca 2000 st och jag tror att dessa kommer att gå åt snabbt så är du intresserad får du hålla utkik när de når butikerna.

image image image

Också fick vi en god lunch och en härlig pratstund.
För mig som bor i Malmö så blir det ju inte så många tillfällen när jag träffar övriga bloggare som de flesta håller till i Göteborg och i Stockholm, så det gäller verkligen att passa på att prata och utbyta idéer när vi ses.
Nästan det bästa av allt med att vara på mässa om du frågar mig, nyheterna ser man ju långt innan via pressutskick osv.
Jag återkommer lite längre fram med små nedslag ifrån mässan, ute så djuplodande den här gången tänkte jag eftersom jag rabblat så otroligt mycket nyheter och trender den senaste tiden.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “String Pocket by Mats Theselius”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.