ells_0139036_16150

Allt som oftast så går jag i mer eller mindre högklackade skor, och efter ett tag som tex under långa dagar på mässor osv, så lovar jag mig själv att nästa gång ska jag ta på mig bekväma skor.
Om jag har infriat det löftet nu inför stundande Stockholm Furniture Fair? Not so much!
Men, jag har spanat in fina fotriktiga vårskor, ett steg i rätt riktning alltså, och visst är det ett par snygga sneakers i skinn som jag har hittat här ovan?
Samma modell finns även i svart om man föredrar det.
Och när jag ändå var i farten så spanade jag även in ett par klassiska grönvita Stan Smith från Adidas och även ett par riktigt snabba skor från Reebok.
Åh, nu slog beslutsångesten in minsann ,och till på köpet så finns det en hel del andra snygga och bekväma skor i Ellos sortiment, minst sagt.

Hittar Du några skor som du vill slå till på så passa på och använd rabattkoden 335403 som ger 30% rabatt på den dyraste varan.

Villkor* Nybeställning över 200kr efter avdragenrabatt på skor, kläder, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor.
Max 1 gång per kund.
Gäller ej prissänkta varor eller produkter markerade med ” Ej rabatt”.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos (bild från Ellos)

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

 1. Ninni

  Har man inget val så är det inte svårt. När jag arbetade åt ett företag inom inredningsbranschen och det var mässa…så var det alltid bekväma skor som gällde…de hårda golven ovh alla steg.
  Då mår jag hellre bra i fötterna och klarar dagen än lida pin för att vara fin om foten. Idag finns det så fina skor som är låga och sköna.
  Mitt senaste inköp är ett par Reebok i silver…Love them!
  Våga välj skön sko och fötterna kommer att jubla.
  Ha de så roligt Anette under veckan i Stockholm.
  Varma Kramar från Ninni.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *