Lufthansa presenterar Unscreen (sponsrad video)

av | feb 3, 2016 | Annons, Okategoriserade

Är det något som jag personligen längtar ihjäl mig efter nu så är det en lång skön semester med total avkoppling, varmt och skönt väder, härliga bad och svalkande drinkar.
Det ska vara så där varmt så att man måste söka skydd i skuggan mitt på dagen, ja det duger alltså inte med några ljumma vindar och lite solglimtar, det ska vara varmt och soligt så att man nästan storknar, då trivs jag bäst!
Inte minst min solblekta kritvita kropp vittnar om att det var allt för längesedan som jag unnade mig en semester av sällan skådat slag, och om jag känner mig själv rätt så dröjer det inte så länge till innan den där resan faktiskt är bokad och väskan packad!
Vintermånaderna här uppe i våra nordiska länder är en ju en ganska dyster och mörk historia med få soltimmar om några alls, kallt som tusan och riktigt oväder ibland.
Och om ni kikar på viedon här nedan som jag visar i samarbete med Lufthansa, så förstår ni nog vad jag menar när jag påstår att de har träffat mitt i prick!

Visst känns det igen?
Och även om det finns viss ironi med i bilden här så finns det inget som går upp emot att ha en härlig solresa att se fram emot där det minsann inte duger med någon Unscreen, nej snarare SUNscreen 30 och uppåt gissar jag.
Mitt drömresmål nu i vår lutar mot antigen Bali, Mauritius eller någon Thailändsk ö, vi får väl se, men helt klart är att det kommer att krävas minst en 10-timmars flygresa dit, och inte mig emot eftersom jag älskar att flyga!

*inlägget är skrivet i samarbete med Lufthansa

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *