My Wish List 01

av | jan 29, 2016 | My Wish List, Okategoriserade

Nytt år nya önskelistor, ja som ni säkert förstår så är ju de flesta av önskningarna rena önskedrömmar, men att drömma om saker och att önska sig högt så att universum hör kan aldrig vara fel tänker jag.
Januari lider ju verkligen mot sitt slut så den här önskelistan kommer i sista momangen kan man säga, men lite sådär blir det kanske när man redan har allt man behöver och mer där till?

Högst upp på varje önskelista hos mig står en resa till sol och bad, vajjande palmer, kritvit sand och iskalla (alkoholfria) drinkar.

SLTR-Arial-Shot

Frangipani Wing

Den resan som jag drömmer om just nu går till Mauritius, och inte till vilket ställe som helst utan till hotellet där min man friade till mig och vi förlovade oss.
Hotellet var magiskt fint, ett minne för livet som jag bär med mig så länge jag lever, och jag skulle så himla gärna vilja åka dit igen.
Vi bodde för övrigt längst där ute på udden och somnade till havets brus varje kväll…

Och här ovan, mitt i särklass mest motsägelsefulla collage någonsin, eller?
I ena ringhörnan min life saver , Yoga & Pilates, som jag inte klarar mig utan, också är det ju så himla enkelt att rulla ut yogamattan, ta på bekväma träningskläder och göra de där invanda rörelserna som gör underverk med kroppen.
Det är så avstressande och lindrar mina migränbesvär!
Och som ni ser i nederkant raka motsatsen till träning och motion, Apple TV!
Hur kan en serienörd som jag inte ha Apple TV år 2016, helt otroligt.
Sen går vi vidare till andra hörnan och hittar en fritös för att spä på det osunda ytterligare, jag älskar all mat som är friterad, och äter man det inte varje dag utan bara någon gång då och då så är det säkert inget inga problem.
Just den här som jag har valt ska man dessutom kunna använda med betydligt mindre fett!
Kaktusar vimlar det ju av i år, och en kaktuslampa skulle jag hemskt gärna vilja ha i mitt kök, tänker jag!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *