IKEA Viktigt – Ingegerd Råman

av | jan 26, 2016 | Design, Okategoriserade

viktigt-8

IKEA’s kommande kollektion med namnet Viktigt designad av Ingegerd Råman har jag ju bloggat om här hos mig vid ett par tillfällen tidigare, men idag kom det en inbjudan att kika närmare på kollektionen under Stockholm Furniture Fair, och dessutom en hel radda med nya fina pressbilder för kollektionen, så håll till godo!

viktigt-7

viktigt

vitkigt-4

viktigt-22

viktigt-1

viktit-bok-e1453797428482 Pressbilder från IKEA

Kollektionen innehåller som ni ser både möbler, förvaring, vacker keramik, produkter av glas för det dukade bordet, och sist men inte minst boken med titeln Det är ingenting men det är ändå något.
Kollektionen kommer att finnan hos IKEA-varuhusen i maj, men jag återkommer i ärendet redan i februari när jag har spanat in kollektionen på nära och håll och träffat Ingegerd Råman!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Norrgavel visar våren 2016

    […] & Light Fair 2016. Tyvärr har jag trots allt missat en del, tex IKEA’s pressvisning av kollektionen VIKTIGT i samarbete med Ingegerd Råman samt Norrgavels pressvisning. Kollektionen VIKTIGT har jag ju […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: La Pomme design Ingegerd Råman

    […] dagarna, hoppas att ni gillar det! Ingegerd Råman är minst sagt aktuell i år, inte minst med kollektionen VIKTIGT för IKEA, och när jag fick se nya glaset La Pomme som Ingegerd designat för Brännland Cider så […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *