Helt slut

mo

Nu har jag väl aldrig trott att jag tillhör ”de coolas gäng” och nu är det definitivt solklart att det inte är så efter att jag har sovit i 36h non-stop.
Helt slut och totalt utmattad efter den senaste veckans hektiska tempo, två mässor inkluderade och som jag själv anar, pga intrigerande personer som stjäl min energi.

mi

Men tusen tack till alla er som besöker min blogg och mitt Instagram-konto (nu hela 17k), ni är guld värda och det är tack vare alla era fina kommentarer, mail och hurrarop som det är kul att fortsätta blogga och förhoppningsvis inspirera dag efter dag!

Tack & Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

10 reaktioner på “Helt slut”

 • Anna skriver:

  Hmm, framgångar kan tyvärr väcka avundsjuka.

  Vill bara säga att jag hittade till din blogg för några månader sedan och läser den sedan dess bara för att du har en så bra balans med personligt tilltal och att vara informativ. Gillar känslan här och får en fix av estetik, även om det faktiskt inte är just min estetik (den är mer retro, starkare färger och bohemisk åt det slappare hållet).

  Keep up the good work!

 • Ninni skriver:

  Ljusa Tankar och Kramar till Dig, Anette
  från mig, Ninni.

 • Stella skriver:

  Förlåt förlåt- min kommentar ovan skulle in på en annan blogg, men när jag läste ditt inlägg Helt slut associerade jag till en tråkig bloggstöld jag läste om igår och skrev min kommentar utan att kolla! Men jag vill berätta att jag läser din blogg med glädje, en av de bästa i branschen. Stella i Italien

 • camilla raihle skriver:

  Såg att du fått fin uppmärksamhet i Drömhus blogg. Det är du väl värd!
  Kram Camilla

 • åsa skriver:

  Nu är det min tur att sända över en varm kram till DIG

 • Sofia skriver:

  Hej! Vilket fint skåp. Vart kommer det ifrån?
  Tack,
  Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.