Comviq och Charlotte Perelli sjunger upp (sponsrad video)

av | jan 26, 2016 | Annons, Okategoriserade

Jo ser man på!
Då är supercharmige Comviq-Karim och och hans vapendragare Krister i farten igen, och den här gången har de minsann bjudit in (eller kanske kidnappat? haha) ingen mindre än schlagerdrottningen Charlotte Perelli till den lilla butiken, för att öva på skönsång (host host) tillsammans med dem.
Som det ser ut vid första anblicken så är det lite av en tuppfäkting som pågår mellan Karim och Krister, och Charlotte som dagen till ära iklädd en glittrande paljettklänning gör en strålande insats och gör så gott hon kan för att lära sig deras schlagerdänga på turkiska.
Vi får helt enkelt ta en titt på videon här nedan och se hur det går för Charlotte, tycker jag!

Som sagt så verkar det vara en kamp mellan de båda herrarna för att vinna Charlotte’s gunst, men om jag har förstått det hela rätt så var hennes faktiska ärende hos dem ett inköp av abonnemanget Fastpris Mini som bara kostar 95kr/månad, eller?
Ibland kan ju det ena leda till det andra och hur det går med låten i fråga får man ju inte inte riktig svar den här gången, men kanske kommer det en fortsättning längre fram, vem vet?

*Inlägget är skrivit i samarbete med Comviq

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

 1. MS

  Kidnappat? Vad får dig att tro det?
  Väldigt obehagligt skrivet.

  Gillar din blogg i övrigt!

  Svara
 2. admin

  Ahh det var med glimten i ögat som jag skrev det 🙂

  Mvh Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *