The Qvest in Cologne

av | jan 19, 2016 | Design, Hotelldesign, IMM Cologne 2016, Okategoriserade, Resor

2r

Good morning Cologne!

Eller iallafall var det morgon när jag knäppte bilderna, hotellrummet fick agera dagens tidiga kontor innan vi for ut till mässan igen.
Vi bor som sagt på designhotellet The Qvest som bara har funnits i ett år ungefär, ganska så okänt due to taxichaufförernas huvudskakningar när vi vill åka dit.
Det gamla vackra huset var tidigare ett kloster (!), och mitt emot ligger en otroligt vacker kyrka, och strax där bakom ligger Domen, så mitt i city med andra ord!

4r

3r

6r

The Qvest är ett litet privatägt boutiquehotell med endast ett 30-tal rum, medlem av Design Hotels, inrett med härliga designmöbler och dito accessoarer in i minsta lilla detalj.
Vänlig och skön atmosfär med perfekt service, sköna sängar och inte minst frukosten som serveras vid varje bord är vistelsen värd.

1r

Work in bed!

Busy busy Bee!

5r

Och där ser ni utsikten från vårt hotellrum, den vackra kyrkan och till höger där bakom skymtar ni Domen som bara ligger ett stenkast därifrån.
Igår kväll höll Elle Decoration Design Week Party på hotellet, så då var röda mattan (som var svart) utrullad och det vimlade av folk och klirrade i champagneglasen.
Vi var inbjudna, och under kvällen spanade jag bla in en av mina favoritdesigners, Patricia Uriqula!

Mitt mål under 2016 är att få in lite mer resereportage och hotelltips här i bloggen, så detta blir väl avstampet för i år för kategorierna Hotelldesign och Resor där ni hittar alla inlägg med resor och hotell inkluderat.

Ha en riktigt fin dag, vi ses!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: The Qvest Hideway

    […] Här blev vi serverade en härlig frukost vid bordet varje morgon, dvs det var ingen buffé utan en lugn och skön start på morgonen med en kopp te, perfekt kokta ägg, nybakt bröd, croissanter, hemmagjord müsli och färskpressad juice. Här slog vi oss även ner efter mässdagens slut för något gott att dricka och bara pusta ut innan det var dags för middag på stan. Vårt rum visade jag ju när vi var där men om du missade det så hittar du det inlägget HÄR. […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: The Qvest Love

    […] upp i huset i ungefär samma stil som det rummet vi bodde i förra gången, det kan du kika på HÄR  om du är […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *