skonahem_himla_kollektion1

Fördelen med att vara bloggare är att man ofta få ta del av fina inredningsnyheter innan de blir publika, och idag tänkte jag förhandsvisa precis en sådan nyhet för er.
Imorgon på Formex kommer nämligen Himla och Sköna Hem att presentera deras gemensams sammarbete som heter kort och gott Himla by Sköna Hem.

skonahem_himla_kollektion4

Kollektionen som ni ser via fina pressbilder här hos mig, har designats av Sköna Hem’s inredare, en hyllning till det vackra levande och skrynkliga linnet som de senaste åren har blivit otroligt populärt och omtyckt av många.
Sköna Hem’s inredare har gett Himlas tyger mönster från modevärlden, och resultatet är avslappnat bohemiskt, romantiskt och så där härligt opretentiöst som vill att det ska vara i våra hem just nu.
Färgpaletten helt enligt rådande kulörtrender för året, denimblått och rosa i fin kombination med småblommiga- och symmetriska mönster.
Så himla fint.
Notera den enkla servettringen i form av ett enkelt läderband som virats runt servetten och de gamla fina besticken, så här vill jag duka i sommar!

skonahem_himla_kollektion3

Om Sköna Hems kollektion för Himla:
”Mönstren med blommor, ränder och melerat är den stora skillnaden mot vårt övriga sortiment, och det är mönster som går fint att kombinera” säger Annica Högström, vd och kreativ chef på Himla.

Sköna Hems inredare tog sig an uppdraget med utgångspunkten: Vad saknar vi på marknaden?
”Svaren ledde oss till modevärlden som vi nu för in i hemmet, klassiska skjortmönster inspirerade till ränderna, sommarklänningar till blomstermönstret, ett läderflätat skärp till servettringarna…” berättar Marie Wärme, inredare på Sköna hem.

himla Pressbilder med tillåtelse från Himla & Sköna Hem

Kollektionen som doftar succé innehåller textil för det dukade bordet (dukar, löpare, servetter), för vardagsrummet (plädar och kuddar) samt sänglinne till sovrummet, med priser mellan 119 och 1 990 kr.
Vill ni se ännu mer av Himla’s nyheter så bloggade jag om HIMLA SS 2016, det inlägget hittar ni HÄR.

Tyvärr kommer jag inte att kunna närvara vid pressvisningen på Formex imorgon eftersom jag kommer dit först på torsdag, men då kan ni lita på att jag ska bege mig till Himla’s monter för att spana in kollektionen live.
Himla by Sköna Hem, garanterat en av sommarens finaste textilkollektioner!

Styling: Sköna Hem’s inredare Charlotte Pettersson,Marie Wärme & Karoline Kalsson
Fotograf: Martin Cederblad

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: När jag kom hem

    […] humörhöjare var ett paket med fina servetter från Himla och deras kollektion Himla by Sköna Hem som de har gjort tillsammans med Sköna Hem . Du kanske minns att jag bloggade om kollektionen när […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *