h1

Hej, hoppas att Du mår bra!

Packning pågår för fullt här hemma hos oss, en del av packningen ser ni ovan men det blir ju lite mer än det där eftersom vi ska vara borta i en hel vecka.
Imorgon åker vi till IMM Cologne i Köln och direkt vidare till Formex i Stockholm på torsdag, ses vi där?

h3

h2

I veckan kom mina nya jeans från Hunkydory som jag tipsade om på REA:n hos Ellos, så snygga och otroligt sköna, ja de kvalar lätt in bland mina allra bästa jeans ever!
Den perfekta blå jeansfärgen, varken för ljusa eller för mörka, härligt stretchiga och som sagt till ett riktigt bra pris just nu.
Nu får Du nämligen 15% extra rabatt på rean hos Ellos, inklusive varumärken, med koden 335408

Villkor*
Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden
Gäller t.o.m. 2016-01-17.

Jag hade svårt att välja mellan blå eller svarta, men till slut så blev det dessa, och efter att ha provat dem så beställde jag även ett par svarta dito idag.

H5

I vår är det mocka som gäller för hela slanten, jag slog även till på den fina mockaväskan från Day som även den finns hos Ellos, och en klassisk klassisk vit skjorta från Hunkydory (REA), så nöjd med mina köp!

h4

Svarta klassiska pumps i fint skinn – även de ett riktigt bra köp hos Ellos.

H6

Affe gillar verkligen inte när han ser att jag packar och håller på, utan är med och övervakar det hela och ser lite surmulen ut, söta gubben.

Ha en riktigt fin kväll!

*Inlägget presenteras i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen: Ellos Super Deals!

  […] har ju gjort en del fina reafynd hos Ellos den senaste tiden, och så även den lilla söta vasen i mässing från Day Home som ni […]

  Svara
 2. Inredningshjälpen: String, Dior & Elle Decortation Party!

  […] lack från Dior som ni ser lite längre ner i bildsvepet! Den som är uppmärksam ser att jag har nya jeansen och skjortan som jag visade för någon dag sedan. Jag har fått så många frågor om hur jeansen är i […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen: Ellos i samarbete med designern Ida Sjöstedt

  […] inte den som shoppar kläder så himla ofta, men har faktiskt bara på kort tid hittat en hel del fint hos Ellos och inte verkar det bli sämre framöver, det ser riktigt lovade ut tycker […]

  Svara
 4. Inredningshjälpen: Ullmattan Herringbone

  […] För snart två veckor sedan kom vår nya fina ullmatta med fiskbensmönster med det högst passande namnet Herringbone, och eftersom vi for direkt till Köln och sedan vidare till Stockholm, så har jag inte riktigt hunnit visa den för er förutom min lilla sneak peak HÄR. […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *