IKEA 2016 – Torhamn, Falsterbo och Vardagen

TORHAMN_kök-4-1

IKEA utlovade ju redan i slutet av förra året att det ska kolla en otrolig massa nya kollektioner hos dem under 2016 och jag har ju redan visat er några av dem, åtminstone förhandsglimtar.
Och nu drar det igång, i detta inlägget tänkte jag visa er februarinyheterna TORHAMN, FALSTERBO och VARDAGEN och här blir det blir fullt fokus på köket, hemmets härligast plats!

FALTERBO_vägghylla FALSTERBO_vägghylla

Här ovan ser ni nya köksfronterna TORHAMN av massivt trä och askfanér designade av Mikael Axelsson, ett gediget och rustikt kök som känns tidlöst och användbart.
Därtill ser ni den svarta vägghyllan FALSTERBO även den designad av Mikael Axelson, snyggt att kombinera de båda tycker jag!
FALSTERBO vägghylla har tre hyllor, tre lådor och krokar för köksredskap och i samma serie ingår även en vägglist med krokar.

VARDAGENkokshandduk-1024x684 TORHAMNkok-764x1024 FALSTERBOvagglistmedkrokar-823x1024

Rustikt och traditionellt med tydliga nordiska influenser.
Inspirationen har hämtats från shakerstilen som vi ser mycket av just nu, ni minns kanske det här drömköket som gick varvet runt bland oss inredningsbloggare för inte så länge sedan.
jag gillar stilen!

VARDAGENkaraff-1024x684 VARDAGEN_servett-2 VARDAGEN_ugnsvante VARDAGEN-1

Sist men inte minst spanar vi in kollektionen VARDAGEN, en ny serie kökstillbehör i traditionell stil skapad för många olika typer av aktiviteter i köket, ja allt från matlagning till dukning.
Serien kommer att släppas i flera steg, där det första innehåller kökstextilier, glasburkar, karaffer och köksknivar.
Produkterna i VARDAGEN är tillverkade av ärliga material som linne glas och metall och syftet med kollektionen har varit ”att skapa tåliga kökstillbehör i en klassisk stil man aldrig tröttnar på”.

Lite senare idag tänkte jag visa er ännu fler nyheter från IKEA som dyker upp i februari 2016 och då är det lite mer fokus på odling och textilier bland annat.

Vi ses!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “IKEA 2016 – Torhamn, Falsterbo och Vardagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.