IKEA 2016 – Rimforsa, Gjöra och fina textilnyheter

av | jan 14, 2016 | Design, Okategoriserade, Trendspanat, Veckans Inredningsnyheter

RIMFORSA_arbetsbord-2

Arbetsbord som passar utmärkt tex i köket eller som odlingsbänk.
RIMFORSA

RIMFORSA_arbetsbord-3

Som utlovat kommer här dagens andra svep med nyheter som landar i IKEA-varuhusen under februari, och här är det fokus på textilier framförallt till sovrummet och även det grönskande som vi så gärna inreder våra hem med.
Här ovan ser ni arbetsbordet RIMFORSA tillverkat av Bambu och rostfritt stål, design Ehlén Johansson.

Vi kikar vidare!

image

image

Den nya serien INBJUDANDE innehåller flera olika produkter för det romantiskt dukade bordet, blomstrande mönster tycks aldrig gå ur tiden, somrigt och fint.

LJUSÖGA_påslakan-2

image

Bädda romantiskt och spirande i vår och ammar med hjälp av fina bäddsetet LJUSÖGA som fått inspiration från Mulhousesamlingen.
LJUSÖGA är gjort av 100 procent bomull från mer hållbara odlingar, vilket gör att du kan sova med gott samvete, vill du veta mer om IKEA’s satsning på bomull från mer hållbara odlingar så kika HÄR

GJÖRA_säng-3

Här ovan ser ni en glimt av nya sängstommen GJÖRA av massiv björk och designad av Monika Mulder.
Sängstommen passar till en 160 cm madrass som säljs separat.

image

KARMSUND-spegelserie med speglar i flera olika utföranden.

image

image

SATSUMAS_piedestaler

SATSUMAS_piedestal-3 Pressbilder från IKEA

Och sist ut i detta inlägget, serien SATSUMAS med olika piedestaler som hjälper till när man vill inreda och gör fint i sitt hem med hjälp av växter från högt till lågt och vice versa.
Den som vill vara trendig och inne slår dessutom till på fina krukor av terrakotta!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Nini Tjäder

  Den där sängstommen GJÖRA är lite märklig. Helt öppna gavlar? I och för sig som gjorda för att dra ett fodral i tyg över eller något i den vägen. Men annars? Vitsen med en sänggavel är ju (som jag ser det) att ha ett skydd mot väggen eller i fotändan, så att man kan luta sig och sina kuddar utan att något ramlar ur och för att skydda väggen (om man inte har sängen mitt på golvet). För inte vil man väl hänga sina kläder eller vad det mp vara på den höga gaveln? Mycket märklig sänggavel.

  Svara
 2. admin

  Hej Nini!

  Det fanns faktiskt fler bilder där man hade fäst ett tygskynke ungefär så som du säger vilket såg ganska fint ut, jag hade dock inte möjlighet att ta med fler bilder, det var så många redan 🙂
  Det är väl det som är det smarta med IA att det finns något för alla möjliga smaker och stilar och till en relativt billig kostnad.

  Kram Anette

  Svara
 3. Nini Tjäder

  Aha. Hittade pressbilderna hos ikea. Vad jag tänkte mig med tyg på höga gaveln var mer helt slätt och spänt. Men så där som de visar det är bättre än utan tyg.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *