Universal presenterar filmen om Steve Jobs (sponsrad video)

av | jan 12, 2016 | Annons, Okategoriserade

Häromdagen hölls den årliga Golden Globe-galan i Beverly Hills i Kalifornien, och i vanlig ordning så vimlade det av kända skådespelare på röda mattan.
Jag spanade bla in svenska Alicia Vikander som är en riktig megakändis i USA numera, för den som kan ha missat det.
En av de stora filmerna med många nomineringar var Universals film om entreprenören Steve Jobs som hade hade fyra nomineringar, men till slut så blev det ”endast” två utmärkelser till den hyllade filmen.
Aaron Sorkin pris för bästa manus och fick skådespelerskan Kate Winslet pris för bästa kvinnliga biroll medan Michael Fassbender som gestaltar självaste Steve Jobs fick se sig besegrad av Leonardo DiCaprio i filmen The Revenant.
Allt det här bådar ju mycket gott inför Sverige-premiären av filmen som sker den 22 januari, och om ni är sugna på en liten sneak peek av det som komma skall så kan ni kika på videon här nedan, och det går även att förboka biljetter redan nu!

Steve Jobs grundaren av Apple och en stor inspiratör, som tyvärr gick bort i cancer 2011, har ju haft stor betydelse för många människor i hela världen och för persondatorbranschen.
Utan honom hade vi idag varken haft Mac, Iphone eller Ipad’s och hur i hela friden skulle vi kuna klara oss utan dessa?
Jag använder samtliga ovan nämna varje dag, och det underlättar min vardag och mitt arbete något enormt
Alldeles nyligen såg jag en intressant dokumentär om Steve Jobs liv och hans livsverk, och det var en fascinerande historia från början till slut så även om jag är usel på att ta mig iväg till bion, så ska jag nog ta mig i kragen och gå och se filmen när den kommer.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Universal

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *