Himla SS 2016 – Urban Romance

av | jan 12, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

image

Nu märks det att alla är tillbaka efter jullovet och taggade till tänderna sätter full fart mot det som ska bli inredningsåret 2016.
Mailboxen går varm här hos mig, och fylls på med pressmeddelande om vårens- och sommarens nyheter.
Näst i tur står HIMLA som i detta inlägget får ta plats och visa upp deras nyheter som kommer ut i butik inom kort.

image

image

Sovrum, badrum och det dukade bordet, här har HIMLA allt man kan behöva.

Rosa+Grått=Sant

image

image

Att duka med härliga produkter av linne är fint och känns lyxigt samtidigt som det är ganska så förlåtande eftersom det gärna får va lite skrynkligt och ”slarvigt”, och ändå kännas helt rätt.

image

image

Vårens tema hos HIMLA har döpts till Urban Romance, och det kommer av kombinationen av mjukt och hårt, feminint och industriellt.
Stilen är urban och gärna en aning formell, och enklast skapar du rätt känsla med en bas av vitt,grått och svart, för att sedan addera en touch av nya färgen romance.

image

image

image

image

image

image

image

De två kollektionerna med produkter av linne för alla som älskar denim, Sunset City och Sunset Sea är en helt ny linnekollektion som innehåller servetter, dukar, tabletter och kuddar, allt i härligt ledigt linne som inspirerar till avslappnad inredning, både ute och inne.

image

image

image

image Pressbilder från Himla

Hållbarhet, miljö och medvetenhet om vad vi omger oss med i våra hem står fokus under 2016.
Himla valde från start, för 25 år sedan, att arbeta med naturmaterial och hittade direkt ett hållbart koncept som utvecklats genom åren.
I år lanserar de ett nytt ekologiskt bäddsortiment som bär namnet HOPE, krispiga sköna lakan som samtidigt är bra för miljön.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Himla by Sköna Hem

    […] Kollektionen som doftar succé innehåller textil för det dukade bordet (dukar, löpare, servetter), för vardagsrummet (plädar och kuddar) samt sänglinne till sovrummet, med priser mellan 119 och 1 990 kr. Vill ni se ännu mer av Himla’s nyheter så bloggade jag om HIMLA SS 2016, det inlägget hittar ni HÄR. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *